Wysłany: 2008-11-06, 00:20 Problem z wysyłaniem maila do Tradeusa
No więc tak: piszę sobie maila który zawiera nowy kawałek. Kopiuje go ze strony bestmp3, wysyłam a po dniu przychodzi mail zwrotny pt. Mail delivery failed. Returning to sender. Nie wiem co jest, może ktoś miał już takie problemy, a może Tradeus się wypowie co się dzieje, wcześniej poradziłem sobie z tym problemem, nie pamiętam jak ale sobie poradziłem Pisałem przez portal do jakiegoś admina (nie pamiętam kogo) z podobnym zapytaniem, prosiłem o innego maila czy coś, aby normalnie wysłać track (np. gg) ale nie dostałem odpowiedzi. Jeśli zależy stronie na moich kawałkach to proszę o odpowiedź
Właśnie rozmawiałem z Tradeusem na gg. Mówi że nie zajmuje się już bestmp3.pl oraz że nie używa tego maila. Strona widać była trochę czasu nieaktualizowana, bo w dziale promo nadal widnieje informacja, że na jego maila należy wysyłać utwory Tak czy inaczej: problem rozwiązany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum